uvařila 18. 9. 2018 12:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2018 12:39
brambory, šmakoun, vejce, mléko, mouka polohrubá, koření provensálské, česnek sušený, strouhanka, olej, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami