Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
9 foto Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 K@tka 120 min