uvařila 21. 10. 2014 13:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2014 13:45
maso vepřové mleté, vejce, mléko, chléb toustový, česnek, kůra citronová, sůl, pepř mletý, kapusta, pasírované rajčata, sušená bazalka, cukr třtinový, sůl, vývar
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Jak udělat špenát z kopřiv? Na jemnou jarní přílohu k masu stačí jen pár ingrediencí, zahustí ji vejce a ochutí pár kostiček špeku