Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Lidunka uvařila 17. 3. 2013 15:12 Karlovarský knedlík, z televize okoukaný a s úspěchem vyzkoušený 0 0 Okomentovat
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky