Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
amalia uvařila 14. 7. 2010 12:02 Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural 0 0 Okomentovat
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
23 foto Cukrář Josef Maršálek tvrdě trénuje na StarDance a říká: Člověk má znát své hranice, ale měl by pokusit se jich dotknout