Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Colombo65 uvařil 25. 8. 2012 15:47 Krajanec-/škvarkový/ slaná buchta k omáčkám 0 0 ... lehce pokapáno olivovým olejem Okomentovat
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá