uvařila 3. 5. 2015 15:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 5. 2015 15:27
maso králičí, víno bílé suché, karotka, cibule šalotka, celer, šalvěj, vývar drůbeží, máslo, mouka, olej olivový, sůl, pepř, petrželka hladkolistá
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Smažená cibulka vylepší hrachovou kaši i guláš. K naprosté dokonalosti ji dovede krátké namočení do podmáslí a jeden fígl při smažení
Holka u plotny radí: Jak udělat fantasticky šťavnatou zapečenou zeleninu?
Školní svačiny za socíku? Chleba s ubrouskem a zákaz pití. Pak přišlo mléko pro každého