Domácí houskové knedlíky snadno, rychle a bez kynutí: S kypřicím práškem jsou krásně nadýchané a hotové během chvilky
Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Anna Kocikova uvařila 17. 10. 2020 18:11 Králík s cuketovo-okurkovým pyré z pomalého hrnce 0 0 Okomentovat
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou