Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
MamlajdaD uvařila 12. 9. 2020 21:29 Křehké kotlety 0 0 Upečené křehká kotleta je dobrá i jen s chlebem k večeři. Okomentovat
18 foto Tohle místo berou Pražáci útokem: Polévka za 10 Kč, hlavní jídlo od 39 Kč a v devět ráno vyprodáno
Pět nejlepších cukrářů podle horoskopu: Raci předvedou nejlepší kynuté buchty, Býci vyšvihnou nebesky krásný dort