uvařila 6. 2. 2010 12:49
dobrou chuť-stojí za to!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 2. 2010 12:49
dobrou chuť-stojí za to!!
brambory, zelí kysané, salám měkký, vejce, česnek, sůl, pepř mletý, mouka polohrubá, olej
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Borůvková povidla: Zkuste je podle slavné prvorepublikové kuchařky Anuše Kejřové!
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla