Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
mirca75 uvařila 28. 10. 2009 12:38 Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem 0 0 Okořeněné maso Okomentovat
Ryba z moře je dar přírody, ale dobrý kuchař ji povýší na pokrm bohů. Jak si s nimi poradíte vy? Otestujte se v našem kvízu
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla