uvařila 22. 9. 2012 16:59
doporučuji
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2012 16:59
doporučuji
stehno kuřecí, smetana na vaření, brambory, sůl, kmín mletý, cibule, máslo
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Borůvky ve vlastní šťávě chutnají skoro jako čerstvé. Jak je připravit a uskladnit na zimní měsíce?
Jak na perfektní vývar? Nejčastější chyby, které děláme při jeho vaření