uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, jablko, sýr niva, máslo, pórek
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Norské masové kuličky medisterkaker z vepřového masa voní kořením a jsou neskutečně šťavnaté
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Manuál mražení bylinek: Které můžete dát k ledu a jak na to? Pomůže máslo i vývar