Katův šleh se vrací: Pikantní masová hitovka dob minulých chutná podle tohoto receptu skvěle a bez vedlejších účinků
Jablečná přesnídávka s pudinkem: Báječná svačina pro malé i velké mlsaly, která dlouho vydrží a skvěle zvláční bábovku
Panýrung aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Merylas uvařila 28. 10. 2020 12:05 Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory 0 0 Vaření ve fólii. Okomentovat
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru