Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,69 g |
Tuky | 17,56 g |
Vláknina | 9,03 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 67,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin si každý upraví dle sebe, sníží si množství masa a třeba brambor atp. Do směsi se dá použít i oblíbené koření, místo pórku třeba nějaké bylinky, tohle je takový základ. Použila jsem silikonové kokotky, jelikož se tento materiál rychleji zahřeje. Kdo nemá, tak bych směs připravila ve fólii, přidávám jedno foto pro představu. A ušetříme i mytí nádobí :-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2022 09:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 16 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 38 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sýr tvrdý, vejce, pórek, sůl, pepř mletý, brambory
Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvrP
1 názor