Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 20. 2. 2011 12:15 Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě 0 0 Okomentovat
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana
Celozrnný vláčný dvoubarevný koláč s ovocem a drobenkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Lucie95 50 min