Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
casino uvařil 23. 10. 2019 19:11 Míšeninka zapečená v lasturách svatojakubských mušlí 0 0 Okomentovat
11 foto Black Friday pro gurmety: Extrakurzy se špičkovými šéfkuchaři nyní pořídíte s výraznou slevou a čeká vás i něco navíc
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá