uvařil 24. 1. 2015 17:10
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 1. 2015 17:10
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
zelí, cibule, bok uzený, voda ze strouhaných brambor, koření nové koření mleté, bobkový list mletý, kmín celý, ocet, cukr, sádlo, sůl
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Pikantní zeleninová chuťovka: Čalamáda podle maďarského receptu nemá chybu a zvládne ji připravit každý
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky