uvařila 17. 4. 2016 10:14
hustou glazurou potřete vrchní stranu ryby a dejte pod alobalem do trouby s grilem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2016 10:14
hustou glazurou potřete vrchní stranu ryby a dejte pod alobalem do trouby s grilem
losos, olej olivový, pivo černé, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, cukr hnědý, semínka sezamová, cibulka jarní
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
Vyzkoušeli jsme za vás: Bramborový chleba, který kyne dva dny! Stojí ta chuť za to?
Nejlepší pagáče jsou se škvarky. Od škvarkových placek se ale liší. Víte čím?