Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
terezicka1 uvařila 16. 3. 2018 21:41 Vepřová roláda plněná špenátem, pečená na ochucených bramborách 0 0 Okomentovat
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
30 foto Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky