uvařila 2. 2. 2013 13:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 2. 2013 13:53
švestky, mák mletý, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, tuk hera, cukr moučkový, mléko, tuk, mouka hrubá, mouka hrubá, cukr písek, máslo
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Oběd na neděli: Burgundský guláš s džemem a červeným vínem podle Václava Havla
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření