uvařila 14. 12. 2012 15:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 12. 2012 15:55
mouka polohrubá, moučka škrobová, cukr moučkový, cukr vanilkový, bílek, čokoláda hořká, kakao, skořice mletá, máslo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá