Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
aviaris uvařila 27. 10. 2014 17:29 Vanilkové karamelky - fudge 0 0 Ty kostky navrchu jsou fudge Okomentovat
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Třepané okurky: Rychlou verzi nakládaček připravíte snadno, nejdůležitější je okurky ve sklenici často protřepávat
Video Koblihy ve tvaru dýní: Roztomilé nadýchané pečivo se snadno dělá a svým tvarem pobaví děti i dospělé