Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Ivace64 uvařila 19. 11. 2016 14:16 Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) 0 0 Okomentovat
Moučníky Odlehčené banánové "tiramisu" (bez cukru, smetany, šlehaček, pomazánkového másla apod.) Ivace64
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře