uvařila 20. 1. 2012 18:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 18:38
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hrubá, voda, ořechy lískové, kůra citronová, prášek do pečiva, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, máslo, rum, tuk, mouka hrubá, marmeláda rybízová, poleva čokoládová, ořechy, kakao granko, kokos, zdobení cukrářské, zdobení
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Některé odrůdy papriky lze úspěšně pěstovat i na balkoně. Pro bohatou úrodu však potřebují zvýšený přísun živin a tepla
V Prostřeno bude syrové maso: Na tohle nesmíte při přípravě carpaccia zapomenout