Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Colombo65 uvařil 4. 10. 2009 19:51 Pangasius s čerstvým zázvorem 0 0 Pangasius s čerstvým zázvorem Okomentovat
17 foto Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace
12 foto Josef Maršálek upekl úžasně křehké sýrové tyčinky: Kouzlo je v dobře udělané drobence a správném potření vejcem, říká cukrář
10 foto Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku