Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
varilamyskakasicku uvařila 28. 7. 2013 17:11 Pečená krůtí stehna na zázvorové marinádě 0 0 Okomentovat
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni
6 foto Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku
Posilující salát s limetovou zálivkou, červeným rybízem a tvarohovým sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Nemecky_Kreativni_Chef 20 min