Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
JanaDorazinova uvařila 17. 6. 2019 21:30 Pečená kuřecí křidýlka s hrubou solí, dušené lusky 0 0 Okomentovat
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
Pečeme s Ivou: Hrníčkový recept – úžasné univerzální kynuté jogurtové těsto na slané nebo sladké pečivo