Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Ivace64 uvařila 16. 10. 2017 10:14 Pečené makrely v bylinkové marinádě s česnekem a olivovým olejem 0 0 Okomentovat
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 mersy 120 min