Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
HankaPu uvařila 16. 7. 2009 05:15 Pečený bůček s bramborovou nádivkou 0 0 Pečený bůček s bramborovou nádivkou a s baramborami Okomentovat
Medvědí česnek a jak jej nejlépe uchovat: Připravte si pesto, česnekové máslo nebo mražené bylinkové kostky
Pět nejlepších jídel z dýně hokaido: Polévka ochucená tymiánem, pečená dýně se sýrem i lahodná omáčka na těstoviny