Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Iljusa uvařila 19. 5. 2009 16:32 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
3 snadné a rychlé moučníky, po kterých se jen zapráší: Jak na jablečný koláč nebo nadýchaný perník na plech?
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad" Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 30 min