Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Iljusa uvařila 19. 5. 2009 16:32 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Holka u plotny radí: Jednoduchý letní salát ze tří surovin a tří dochucovadel překvapí snadnou přípravou a fantastickou chutí
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Vajíčkové chlebíčky s majonézovým přelivem, "trochu retro" Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mika59 35 min