uvařila 31. 3. 2011 18:35
přihodíme papriku...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 3. 2011 18:35
přihodíme papriku...
plec vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, koření provensálské, protlak rajčatový, smetana, smetana zakysaná, česnek, mouka hladká, olej, sůl, šťáva citronová
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Českem s chutí: Ostravou zní festivalová muzika a voní klobásy i tyhle Míša řezy. Kde je ochutnáte a kde pořídíte oběd do stovky?
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar