Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
varilamyskakasicku uvařila 10. 12. 2012 18:21 Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem 0 0 Okomentovat
Koprové brambory: Levné jídlo z brambor voní anglickou slaninou a doplněné smetanovou omáčkou chutná božsky
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé