Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Pajaska uvařila 15. 10. 2010 15:39 Bakoňská houbová polévka 0 0 Zobrazit detail Houby ,ne všechny jsou použity. Okomentovat
Pajaska uvařila 15. 10. 2010 15:39 Bakoňská houbová polévka 0 0 Zobrazit detail Hotová polévka Okomentovat
Holka u plotny radí: Dokonalé palačinky à la dubajská čokoláda vás ohromí svou náplní s kombinací čokolády