Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Miquel uvařil 30. 1. 2019 09:41 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 23. 10. 2014 13:33 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 15. 10. 2014 13:22 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
Miquel uvařil 15. 10. 2014 13:22 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc