Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Gabina uvařila 12. 12. 2009 11:02 Bramborové knedlíky od babičky 0 0 Zobrazit detail za čtvrtinu brambor dáme hrubou mouku Okomentovat
MasterChef Česko: Italská placka piadina bývala kdysi jídlem pro chudé. Dnes z ní připravíte skvělý sendvič!
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy