Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
hosta uvařila 26. 6. 2013 10:18 Bramborové knedlíky se sýrem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 26. 6. 2013 10:18 Bramborové knedlíky se sýrem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 26. 6. 2013 10:18 Bramborové knedlíky se sýrem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Vítězka Peče celá země Martina pokřtila svoji kuchařku: Tekly slzy štěstí, bouchalo šampaňské a ochutnávaly se trubičky s nivou