Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
mika59 uvařila 21. 9. 2019 20:50 Brusinkové palačinky s borůvkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 9. 2019 20:50 Brusinkové palačinky s borůvkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto 5 nejlepších večeří z jednoho hrnce nebo pekáčku: Bramborový kotlík, buřty na pivu nebo zapečený květák zasytí celou rodinu
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek