Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
varilamyskakasicku uvařila 20. 5. 2012 16:41 Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 5. 2012 15:32 Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 5. 2012 15:32 Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 5. 2012 15:32 Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Jak na americkou limonádu s ananasem a pomerančovým džusem? Barevné vrstvení zajistíme pomocí lžičky