Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
EvaCh uvařila 28. 10. 2022 20:16 Citronový sorbet z domácího zmrzlinovače 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 24. 9. 2016 09:35 Citronový sorbet z domácího zmrzlinovače 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 24. 9. 2016 09:35 Citronový sorbet z domácího zmrzlinovače 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů