Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
kimlo uvařil 24. 10. 2022 08:32 Čočková polévka s houbami a podmáslím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 6. 8. 2020 12:54 Čočková polévka s houbami a podmáslím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 6. 8. 2020 12:54 Čočková polévka s houbami a podmáslím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná