Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
be.amenity uvařila 5. 9. 2013 14:02 Davídkovy kuřecí paličky s žampiony, slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
be.amenity uvařila 5. 9. 2013 14:01 Davídkovy kuřecí paličky s žampiony, slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
be.amenity uvařila 5. 9. 2013 14:00 Davídkovy kuřecí paličky s žampiony, slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
be.amenity uvařila 5. 9. 2013 14:00 Davídkovy kuřecí paličky s žampiony, slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
be.amenity uvařila 5. 9. 2013 14:00 Davídkovy kuřecí paličky s žampiony, slaninou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
13 foto Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními