Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:07 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:07 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Tukožroutská polévka frčela za socialismu a oblíbená je dodnes. Slibuje zhubnutí až pěti kilogramů za 14 dní
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní