uvařila 15. 2. 2012 09:33
a v řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2012 09:33
a v řezu
uvařila 14. 2. 2012 17:08
uvařila 14. 2. 2012 17:08
z boku
uvařila 14. 2. 2012 17:07
přichycení růžiček do límce
uvařila 14. 2. 2012 17:07
základ na jednoduchou růžičku
uvařila 14. 2. 2012 17:06
límeček pod kytičku
uvařila 14. 2. 2012 17:05
kompletování a přichycení na dort
uvařila 14. 2. 2012 17:05
poznačený marcipán
uvařila 14. 2. 2012 17:04
propichování obrázku do marcipánu
uvařila 14. 2. 2012 17:04
potažení
uvařila 14. 2. 2012 17:02
krémování a proklad ovocem
uvařila 14. 2. 2012 17:02
uvařila 14. 2. 2012 17:02
upečený korpus
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky plné ovoce: Dáte si bramborové se švestkami, nebo tvarohové s meruňkami?
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Česká kuchyně: Jak na ty nejlepší tvarohové knedlíky s jahodami? Pozor na mouku a hnětení!