Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
varilamyskakasicku uvařila 18. 5. 2012 18:40 Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 5. 2012 18:40 Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 5. 2012 18:39 Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 5. 2012 18:39 Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 5. 2012 18:38 Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Jak na perfektní novoroční čočku: Důležité je, kdy přidáte při vaření sůl, chuti prospěje jedna netradiční ingredience