Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
zizala uvařila 27. 3. 2010 20:55 Drožďová pomazánka s paprikou a rajským 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 1. 2010 13:27 Drožďová pomazánka s paprikou a rajským 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 1. 2010 13:27 Drožďová pomazánka s paprikou a rajským 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 1. 2010 13:27 Drožďová pomazánka s paprikou a rajským 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak doma vyškvařit sádlo a získat křupavé škvarky: Pomůže jedna obyčejná surovina a správný výběr sádla