Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
klukodvody uvařil 20. 10. 2015 13:32 Dušená kapusta na smetaně s nočky a chobotničkami z párků 0 0 Zobrazit detail konečná fáze Okomentovat
klukodvody uvařil 20. 10. 2015 13:32 Dušená kapusta na smetaně s nočky a chobotničkami z párků 0 0 Zobrazit detail smíchané s nočky Okomentovat
klukodvody uvařil 20. 10. 2015 13:32 Dušená kapusta na smetaně s nočky a chobotničkami z párků 0 0 Zobrazit detail proříznutí párků Okomentovat
Nepečený jogurtový řez s rybízem: Dvě vrstvy piškotů proložené nadýchaným krémem se šťavnatým rybízem chutnají božsky