Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Amy.Stoker7 uvařil 30. 6. 2013 16:23 Dušená mrkev se sojovým masem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 19. 6. 2013 08:13 Dušená mrkev se sojovým masem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Školní jídelny aneb 70 let školního stravování: Ještě na konci 80. let stál oběd 3,80 Kčs, dneska je to kolem 40 korun
30 foto Škvarkové pagáče podle Pavla Berkyho jsou nadýchané a křupavé: Recept na slané masopustní pečivo zvládne každý