Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Anna Kocikova uvařila 22. 10. 2015 15:20 Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 10. 2015 15:20 Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vseumel uvařila 20. 10. 2015 15:46 Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vseumel uvařila 20. 10. 2015 15:46 Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vseumel uvařila 20. 10. 2015 15:46 Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká