Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V pražských restauracích „frčí“ na Vánoce šneci: Nejlevnější jsou na Malé Straně. Za porci zaplatíte 199 Kč