Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 31. 10. 2015 13:22 Fenykl dušený v rajčatovém pyré. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
7 foto Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale!